Kerkstraat 95 - 9111 Belsele / 0475 71 85 40 - 0474 99 93 71

 • Aanleg & renovatie van uw tuin

  Aanleg & renovatie van uw tuin

 • Onderhoud van uw droomtuin volledig op maat

  Onderhoud van uw droomtuin volledig op maat

 • Afsluitingen en omheining in hout, beton, Bekaert enz..

  Afsluitingen en omheining in hout, beton, Bekaert enz..

 • Algemene grondwerken in tuin, bos,sportvelden, ..

  Algemene grondwerken in tuin, bos,sportvelden, ..

 • Snoeien en vellen van bomen ook in gevaarlijke omstandigheden

  Snoeien en vellen van bomen ook in gevaarlijke omstandigheden

 • Hakselen en klieven van hout

  Hakselen en klieven van hout

 • Ontwerp en beplanten van uw droomtuin

  Ontwerp en beplanten van uw droomtuin

Tuinaanleg volgens uw smaak en budget

Bent u ook van mening dat tuinaanleg volgens uw smaak en budget dient te gebeuren? Dan bent u bij Tuinaanleg Bel-Fresh Garden zeker op de juiste plaats!  Een  tuin aanleggen doen we met kennis van zaken. Passie voor het vak, harmonie tussen esthetiek en oog voor detail zijn de kenmerken van Bel-Fresh Garden.  Wij realiseren tuindromen tot in de kleinste details.
Een mooi ontwerp prikkelt de verbeelding. Nu die tuin aanleggen … of je kan hem laten aanleggen. Want dat vraagt kennis van zaken. En die hebben wij. Laat u onze vakmensen uw tuin aanleggen? Dan vertrouwt u op onze jarenlange ervaring in tuinaanleg. En dat weerspiegelt zich in het resultaat.

A1
A2
A3
A4
A5
Aan1
Aan2
Aan3
Aan4
Aan6
Aan7
Aan8
Aan9
aanleg
aanleg


Renovatie van uw tuin

Heeft uw tuin zijn beste tijd gehad en kondigt een heraanleg of renovatie aan? Bel-Fresh Garden herstelt uw tuin in al zijn glorie. De renovatie van tuinen is namelijk één van onze specialisaties.

Tuinonderhoud, maar hoe?

Uw tuin moet er natuurlijk het gehele jaar mooi verzorgd bij liggen. En als u 's avonds thuis komt gaat u liever van de tuin genieten, dan dat u er in gaat werken.
Goed tuinonderhoud is een belangrijke voorwaarde om uw tuin in optimale conditie te houden. Als u het gehele jaar door verzekerd wilt zijn van een mooie tuin is deskundig tuinonderhoud geen overbodige luxe. De tuin moet onkruidvrij gehouden worden, de beplanting gesnoeid, hagen geschoren, en er moet bemest worden. Oftewel, een tuin leeft en heeft dus verzorging nodig.

O1
O2
O3
O4
O5
Ond1
Ond2
ond3

 
Bel-Fresh-Garden  heeft de kennis en het vakmanschap in huis om uw tuin vakkundig te onderhouden en te verfraaien. De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van het type tuin en of daar wel of geen gazon in voorkomt. Wij verzorgen het onderhoud bij particulieren en bedrijven en dit wekelijks, maandelijks of volledig in samenspraak met uw wensen.Zoekt u een gepassioneerd tuinondernemer die creativiteit combineert met realiteitszin? Dan bent u bij ons aan het goede adres!  Wij zijn gedreven en onderlegd in ons vak, mee met de nieuwste technologieën en hebben een groot hart voor alles wat met tuinen te maken heeft.

Wij komen steeds gemaakte afspraken na en ronden onze projecten af binnen de deadline. Bovendien houdt hij altijd rekening met het beschikbare budget.Geïnteresseerd? Neem contact op.

GEGEVENS
Kerkstraat 95 9111 Belsele
Gsm: 0475 71 85 40
Gsm: 0474 99 93 71
Email: bel-freshgarden@skynet.be
Btw BE 0430 970 109
KBC 408-6034511-12

DIENSTEN
- Aanleg en onderhoud
- Ontwerp van uw droomtuin
- Vellen en snoeien van bomen

- Hakselen en klieven
- Grondwerken voor uw tuin
- Plaatsen van hekken en afsluitingen