Kerkstraat 95, 9111 Belsele 0473 22 53 39 bel-freshgarden@skynet.be

Tuinaanleg volgens uw smaak en budget

Bent u ook van mening dat tuinaanleg volgens uw smaak en budget dient te gebeuren? Dan bent u bij Bel-Fresh Garden zeker op de juiste plaats!  Een  tuin aanleggen doen we met kennis van zaken. Passie voor het vak, harmonie tussen esthetiek en oog voor detail zijn de kenmerken van Bel-Fresh Garden.  Wij realiseren tuindromen tot in de kleinste details.
Een mooi ontwerp prikkelt de verbeelding. Wij helpen u graag met het realiseren van uw plannen. Met onze jarenlange ervaring staan wij u graag bij met onze tips en tricks. Dit zal zich weerspiegelen in het resultaat. Weet u niet waar en hoe te beginnen? Wij verwijzen u vrijblijvend door naar onze tuinarchitect. 

Tuinonderhoud, maar hoe?

Wenst u dat uw tuin er het gehele jaar mooi en verzorgd bijligt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Goed tuinonderhoud is een belangrijke voorwaarde om uw tuin in optimale conditie te houden. Als u het gehele jaar door verzekerd wilt zijn van een mooie tuin, is deskundig tuinonderhoud geen overbodige luxe. De tuin moet onkruidvrij gehouden worden, de beplanting gesnoeid, hagen geschoren en er moet bemest worden. Ofwel, een tuin leeft en heeft dus verzorging nodig.

Bel-Fresh-Garden  heeft de kennis en het vakmanschap in huis om uw tuin vakkundig te onderhouden en te verfraaien. De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van het type tuin en of daar wel of geen gazon in voorkomt. Wij verzorgen het onderhoud bij particulieren, en bedrijven en verenigingen van mede-eigenaars (VME). Dit kan wekelijks, maandelijks of volledig in samenspraak naar uw wensen.

 

Waarom kiezen voor ons ?

Zoekt u een gepassioneerd tuinondernemer die creativiteit combineert met realiteitszin? Dan bent u bij ons aan het goede adres!  Wij zijn gedreven en onderlegd in ons vak, mee met de nieuwste technologieën en hebben een groot hart voor alles wat met tuinen te maken heeft.

Wij komen steeds gemaakte afspraken na . Bovendien houden wij altijd rekening met het beschikbare budget.

Geïnteresseerd? Neem contact op.